1Z0-932 Dumps

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

1Z0-932 Oracle Cloud Infrastructure 2018 Architect Associate Exam Practice Test help you prepare the certification, appear and clear the certification exam with full confidence
1) You want to point a hostname to an IPv4 address. Which DNS resource record type will you make use of to accomplish this?
a) A
b) CNAME
c) ALIAS
d) AAAA
Answer : a
2) What are the resource record types supported by Oracle Cloud Infrastructure DNS service?
a) ALIAS
b) CNAME
c) DNAME
d) MX
e) NS
f) BS
Answer : a,b,c,d,e
3) You want to launch an instance in Oracle Cloud Infrastructure. What are all the required parameters?
a) Private IP address
b) subnet
c) Availability domain
d) Virtual cloud network
e) hostname
f) instance shape
g) image OS
Answer : b,c,d,f,g
4) You are in process of designing a load balancer to accept incoming traffic. What configurations must be made for this?
a) listener must be configured
b) a certificate must be available
c) a backend set
d) a backend server
e) a security list that is open on a listener port must be available
Answer : a,b,e
5) In TCP level healthcheck you attempt to make a TCP connection with the backend servers . How will you validate the response?
a) based on status code
b) based on entity data returned
c) based on entity body returned
d) based on the connection status
Answer : d
6) In TCP level healthcheck you send requests to the backend servers at a specific URI. How will you validate the response?
a) based on status code
b) based on entity data returned
c) based on entity body returned
d) based on the connection status
Answer : a,b,c
7) What configuration formats are supported by terraform?
a) Hashicorp Configuration Language Format HCL
b) Terraform Configuration Language format TCL
c) XML
d) HTTP
e) JSON
Answer : a,e
Explanation : Oracle cloud infrastructure can be described using HCL in Terraform configuraiton files
8) What is extension of Terraform HCL configuration files?
a) .tf
b) .tf.json
c) .json
d) .xml
Answer : a
9) What are the many different formats of terraform configuration files?
a) TErraform domain-specific language format HCL
b) Machine-readable JSON format files
c) XML
d) DDL
Answer : a,b
10) What is extension of JSON format machine-readable Terraform configuration files?
a) .tf
b) .tf.json
c) .json
d) .xml
Answer : b
11) How will you parameterize Terraform configurations ?
a) ourput variables
b) input variables
c) HTTP code
d) text code
Answer : b
12) What is the way to tell TErraform what data is important?
a) inputs
b) logs
c) outputs
d) extracts
Answer : c
13) To tell Terraform what data is important outputs are the way to go. When is this data outputted?
a) when input variables are called
b) when apply is called
c) when supply is called
d) when build is called
Answer : b
14) What is the default output at the end of a terraform apply operation?
a) all state is output
b) statistics including what was added, changed, destroyed, values of output becomes available
c) HTTP response found
d) machine readable config files created
Answer : b
15) How will you achieve high availability in Oracle Cloud Infrastructure?
a) Attach block volume from availability domain 1 to a compute instance in availability domain 2 or viceversa
b) store block volumes across multiple regions
c) distribute application servers across all availability domains within a region
d) store database files on object storage so that this is available across all availability domains
e) Use oracle RAC and dataguard
Answer : a,c
16) Which resource is tied to availability zone on Oracle Cloud Infrastructure?
a) VCN
b) Subnet
c) Security Lists
d) Route
e) Load Balancer
Answer : b
17) In Oracle Cloud infrastructure what is default behavior of security list?
a) It uses stateless rules by default
b) By default it allows HTTP connections
c) By default TCP connections over port 22 and 3389 is allowed
d) SSH connections from unknown IP addresses are explicitly denied
e) It uses stateful rules by default
Answer : e
18) What are the different types of compute instances that come as part of Oracle Cloud infrastructure?
a) Dedicated compute
b) Ravello
c) Bare Metal
d) Virtual Machine
e) SPARC
Answer : c,d
19) What are the components of backend set of a load balancer?
a) Load balancing policy
b) list of backend servers
c) health check policy
d) TCP handling
e) SSL handling
f) session persistence configuration
Answer : a,b,c,e,f
20) Which among the following load balancer components are optional backend set components?
a) Load balancing policy
b) list of backend servers
c) health check policy
d) TCP handling
e) SSL handling
f) session persistence configuration
Answer : e,f
21) Are the backend set components in load balancer physical (or) logical?
a) Logical
b) Physical
c) Hybrid
d) None of the above
Answer : a
22) What is the main use of load balancing policy?
a) tells the load balancer how to distribute incoming traffic to the backend servers
b) Checks incoming traffic on the load balancers IP address
c) TCP traffic initiator
d) All of the above
Answer : a
23) What are the many different types of load balancing policy in Oracle Cloud Infrastructure environment?
a) Round Robin
b) Least Connections
c) IP Hash
d) Route HAsh
Answer : a,b,c
24) In Oracle cloud infrastructure what is the default location in which automatic backups of databases in cloud are created?
a) Local Storage
b) Remote Storage
c) SSD
d) None of the above
Answer : a
25) Where are IAM resources the users and groups created?
a) Globally
b) availability domain
c) compartment level
d) every region
Answer : a
26) What is the use of internet gateway IG in Oracle Cloud infrastructure?
a) Used as connection provider between two or more VCNs
b) to provide communication between compute instances within VCN
c) provides a path for network traffic between VCN and public internet
d) IG generates and assigns public IP address to each compute instances created in OCI
Answer : c
27) State the difference between VM standard and VM dense IO shapes?
a) VM standard has more memory and CPU resources than VM dense IO
b) VM standard performs better than VM dense IO
c) The type of storage is NVMe drivers in VM Dense IO and block storage in VM standard
d) for heavy workload vm standard is used instead of VM Dense IO
Answer : c
28) What is needed to create public load balancer?
a) two subnets are needed, each in different availability domain within a single region
b) two subnets are needed, each in same availability domain within a single region
c) one subnet is needed, each in different availability domain within a single region
d) one subnet is needed, each in different availability domain within different region
Answer : a
29) Which two relevant storage tiers are available in the object storage service?
a) Archive
b) Standard
c) Deep Freeze
d) Enhanced Performance
Answer : b,d
30) Does boot volumes allow you to create significantly faster custom images of running VMs without having to reboot?
a) Yes
b) No
Answer : a
31) In an Autonomous transaction processing which among the following SQL operations are available?
a) alter pluggable database with datafile autoetend on
b) Create Tablespace
c) Drop Tablespace
d) Create Index
e) Alter profile
Answer : a,b,c,d
32) In an Autonomous transaction processing which among the following SQL operations are not available?
a) alter pluggable database with datafile autoextend on
b) Create Tablespace
c) Drop Tablespace
d) Create Index
e) Alter profile
Answer : e
33) What actions are controlled by Oracle cloud infrastructure layer?
a) creating file systems
b) creating blocks
c) listing file systems
d) associating file systems
e) mount targets
Answer : a,c,d,e
34) What actions are controlled by Oracle cloud infrastructure layer?
a) creating file systems
b) mounting file systems
c) listing file systems
d) associating file systems
e) reading and writing files
Answer : a,c,d
35) In Oracle cloud infrastructure is unix authentication layer of security controlling the actions for connecting the client instance to the mount target?
a) Yes
b) No
Answer : b
Explanation : IP Networking layer of the security control takes care of connecting clients to mounting targets
36) In Oracle cloud infrastructure is IP Networking layer of the security control controlling the actions for connecting the client instance to the mount target?
a) Yes
b) No
Answer : a
37) Which among the following are valid REST API operations for DNS Zone in OCI?
a) ListZones
b) GetZone
c) CreateZone
d) UpdateZone
e) DeleteZone
f) UpdateZoneRecord
g) AddZone
Answer : a,b,c,d,e
38) Which among the following are not valid REST API operations for DNS Zone in OCI?
a) ListZones
b) GetZone
c) CreateZone
d) UpdateZone
e) DeleteZone
f) UpdateZoneRecord
g) AddZone
Answer : f,g
39) In Oracle cloud infrastructure which among the following are encrypted at rest rather than in transit?
a) Data
b) Metadata
c) None of the above
d) Both a and b
Answer : d
40) In oracle cloud infrastructure what is the default encryption used in file storage service?
a) AES-123
b) AES-256
c) AES-128
d) AES-139
Answer : c

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner